13.11.2005 г., 17:50 ч.

Надежда 

  Поезия
992 0 1
Надежда

Когато сълза се прокрадва,
когато умира във мен любовта-
тогава светът е безсмислен
и в нощ се превръща деня.

В мига на мойта тревога,
в мига на скръб и тъга,
ти пред мен появи се
и вдъхна живот на мойта душа.

Сега светът е прекрасен,
огрян и пълен с живот
и надежда вече има
и много, много любов.

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??