4.11.2020 г., 1:46 ч.

Надежда 

  Поезия » Любовна
161 0 0

            НАДЕЖДА

 

Лъчите скриха се зад мрака –

в нощта останахме сами.

А ти съдбата си изплака,

стаени чувства сподели.

 

Косите галих посивели

и с нежни думи те дарих.

Към този миг сме с теб вървели,

от болката ти аз отпих.

 

Съзрях в очите натъжени –

любов неземна на жена.

В годините изпепелени

надеждата ни нас събра!

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??