30.10.2004 г., 23:19 ч.

Надежда 

  Поезия
970 0 2



Да трудно е във дните черни
да следвам малката искра
подухне вятър после падне капка
надеждата убива тя!

Но даже да е много тежко
ще нося малко топлинка
и тя ще ми помогне зная
да срещна скоро любовта!

Безумец можеби съм или гении
да пиша тези редове
но зная те сърцето ще докоснат
и нашият живот ще променят
!

© Станислав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??