Защо да те обичам, значи да боли,
да си до мене, значи аз да страдам?
Защо за теб проливам толкова сълзи
и от мисълта за теб не мога да избягам?
Нима приятелството с тебе грешка е?
Какво да правя, не мога да реша?
Нали родени сме да се надяваме,
а може би с това греша?
Как да забраня на сърцето ми да се надява
за любовта на моите мечти?
Как да спра в любовта ти аз да вярвам?
Та нали това мен жива ме държи!
Да вярвам, че някой и мене ще обича,
да бъда най-щастлива на света,
с красиви имена да ме нарича
и да вярва като мене в любовта!
© Зорница Всички права запазени