10.05.2007 г., 9:28 ч.

Надежда 

  Поезия
966 0 4

„Надеждата крепи глупака!"

Но само тя остана да крепи душата!

Загърбвам тази фраза тъй крилата,

но се сещам за друга пак позната

„Надеждата умира последна!"

След нея идва тишината!

Изчезваш в тъмнината!

Така, разправят, ставали нещата.

Не знам...

Аз все още имам сили да се боря,

имам още воля за това.

Извинете - на вас говоря!

Усмихвам се и продължавам да се боря!

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??