20.09.2006 г., 15:52 ч.

НАДЕЖДНО 

  Поезия
669 0 10

Спокойно приемам животът нелек -
умора и тягост, и всички беди,
кому да се сърдя, та аз съм човек,
във грях ме и моята майка роди.

Сама ще се боря - до краен предел,
с добро ще посея аз земния ден,
човек щом се ражда и път е поел,
не трябва тъй лесно да бъде сломен.

Щом Господ ни вижда, щом Той ни зове,
дори да присяда горчивия пай,
в надежда щом крепне доброто сърце,
ще сетим тогава ний земния рай. 

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??