1.08.2009 г., 8:38 ч.

Надеждо! 

  Поезия » Друга
818 0 19

Градя,
а небето се рути върху ми.

Светът от нозете ми бяга,
денят от ръцете ми.

На очите ми хлябът се свършва.

А твоето име, Надеждо,
не иска да мине през устните.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??