12.02.2015 г., 10:59 ч.

Надявам се 

  Поезия » Любовна
518 0 1

Надявам се, че някой ден ще успея от моите мисли аз да те извадя.
Надявам се, че ще се влюбя в друга и няма да страдам повече така!
Надявам се, че ще намеря някоя която да ме направи истински щастлив.
Надявам се и ти да си добре и цял живот да си останем приятели добри!

Надявам се, че някъде там съществува жената за която винаги мечтах.
Надявам се, че някой ден ще я намеря и на мен ще ми потръгне в любовта!
Надявам се, че тъгата някой ден ще ме напусне и ще изгрее слънце и над мен.
Надявам се, че някъде съществува жената която ще ме оцени такъв какъвто съм!

Надявам се, че има някъде там жена която притежава по-красиви кафяви очи от теб.
Надявам се, че все още има честни жени с сърце което топли, а не е студено като лед!
Надявам се, че някоя жена ще ме погледне отвътре, без да търси в мене красота.
Надявам се, че ще намеря истинската, онази която да бъде майката на моите деца!

Надявам се, че няма повече да страдам за жени които дори не знаят, че ги обичам.
Надявам се, че ще намеря любовта, но знам, че истинската изисква много време!
Надявам се, че ти ще си добре, а аз ще те забравя и ще се влюбя някой ден в друга.
Надявам се, че някъде съществува жената която ще се съгласи да бъде моя съпруга!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Привет, Калояне! Похват на многократно повторение, използва и Шандор Петьофи в стихотворението си "Обичам те мила...". Подобен похват е използван и от редица други автори в поезията. Преглеждайки стихотворенията ти, публикувани в този сайт, видях, че използваш тази практика регулярно. В даденото стихотворение си сполучил, според мен.
    Но едно необходимо условие за "масов" аналогичен успех, лежи в естеството на текстовете и в много ефектната им форма. В противен случай подобни текстове не носят успех. Държах да споделя това с теб, най-добронамерено.
Предложения
: ??:??