31.03.2009 г., 8:40 ч.

Наесен и напролет 

  Поезия » Друга
606 0 17
Наесен, в опустяла нива
ще тупна сляпо, изведнъж.
Земята просто ще попие
една голяма капка дъжд.

След мене тихо, тихо, тихо
ще завали и ще вали,
докато не остане никой
от капката да го боли.

И само следващата пролет
ще се позная по това:
където съм попил, ще стори
по-едра
и без цвят трева.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??