17.01.2009 г., 16:55 ч.

Нагаута (мираж) 

  Поезия » Източни форми
478 0 1
Зимното слънце
подлъга капчуците.
Песен запяха,
за пролет копнеещи.
Във скреж през нощта
копнежът превърна се.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??