16.01.2011 г., 13:41 ч.

Нагоре 

  Поезия » Гражданска
419 0 2

 

                               Нагоре

 

                                                        

 Голи                                             Сива

          надежди,                                    усмивка

горчиви                                        по ледени

          послания,                                   пътища,

вери,                                              гладни

              невери                                         обори

и потни                                         и лъскави

           желания                                    сметища

катерят                                        със стража

            по склона                                  от думи,

Охранено                                      дошли

                Щастие -                               от казана -

нагоре,                                           висш

                 нагоре                                   пилотаж      

към трона                                      на безплодна

         Безвластие.                                     Измама...

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??