29.09.2019 г., 10:42 ч.

Нахалница 

  Поезия » Любовна, Друга
864 0 1

Нахалница съм!

Шумно раздирам

тишината на деня ти.

Скитница съм!

В нощите ти идвам, в съня ти! 

Сладка болка съм!

Ужасно се промъкнах в теб.

Сега сърцето трепне,

кожата настръхва,

желанието за живот се връща!

Да! Нахалница съм!

И то твоята!

Луда тайна съм!

Със сълзи в очите,

защото някой пак си тръгва!

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1376 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има ли я на хартиен носител, защото на мен лично повече ми харесват книгите?!
Предложения
: ??:??