Нахалница съм!
Шумно раздирам
тишината на деня ти.
Скитница съм!
В нощите ти идвам, в съня ти!
Сладка болка съм!
Ужасно се промъкнах в теб.
Сега сърцето трепне,
кожата настръхва,
желанието за живот се връща!
Да! Нахалница съм!
И то твоята!
Луда тайна съм!
Със сълзи в очите,
защото някой пак си тръгва!
© Екатерина Глухова All rights reserved.