18.01.2021 г., 7:38 ч.

Наистина ли каза " Сбогом " ти? 

  Поезия » Любовна
912 3 7

И аз съм като другите, нали.

И те ли като мене те четат?

Когато ти мълчиш, на тях дали

им липсваш, както ти на мойта гръд?

 

И аз съм като другите, нали.

И те ли отдалече с теб мечтаят,

и всеки срещнат ли ти сподели

душата си сред ада и във рая?

 

И аз съм като другите, нали.

И те ли стихове за теб редят?

Амурените сребърни стрели

и те ли със сонет ще позлатят?

 

И аз съм като другите, нали.

И другите ли Муза те наричат?

Така да е... Ала защо боли...

и другите безкрай ли те обичат?

 

Наистина ли каза " Сбогом" ти?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??