7.11.2013 г., 22:14 ч.

Наистина необяснима... 

  Поезия » Друга
637 0 4

Танцуват влюбени листа -
зашити облаци в небето,
замръзнали от нощ цветя
и листопад от пируети.

Сълзите  в мокрите лица
чертаят непотребно време,
умират дни, горят слънца
и клетките ни се променят.

Заключвам те в една звезда,
изпивам те и идва зима,
с невидим образ на жена
наистина необяснима...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??