Nov 7, 2013, 10:14 PM

Наистина необяснима... 

  Poetry » Other
636 0 4

Танцуват влюбени листа -
зашити облаци в небето,
замръзнали от нощ цветя
и листопад от пируети.

Сълзите  в мокрите лица
чертаят непотребно време,
умират дни, горят слънца
и клетките ни се променят.

Заключвам те в една звезда,
изпивам те и идва зима,
с невидим образ на жена
наистина необяснима...

© Ивайло Цанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??