Сърцето ми разби,
на части е сега.
Любовта я няма,
само раната остана.
С нея си сега,
явно от мен тя е по-добра.
Но знаеш ли какво?
На мен ми е все едно.
Себе си ще бъда
дори и да не ти харесва.
Не искам да съм копие
на някоя принцеса.
И без теб ще живея
дори и да боли,
но долу няма да ме видиш
заради твоите лъжи.
Върви с нея и не се обръщай.
За мен забрави.
Скоро ще съм пак щастлива
без теб и нашите мечти.
Мечти, които никога не сбъдна,
а само ме рани.
Вече няма да съм толкова наивна -
това го запомни.
© Мария Ботушанова Всички права запазени