Jul 19, 2013, 9:30 PM  

Наивна 

  Poetry » Love
474 0 2

    Сърцето ми разби,

    на части е сега.

    Любовта я няма,

    само раната остана.

 

    С нея си сега,

    явно от мен тя е по-добра.

    Но знаеш ли какво?

    На мен ми е все едно.

 

     Себе си ще бъда

     дори и да не ти харесва.

     Не искам да съм копие

     на някоя принцеса.

 

    И без теб ще живея

    дори и да боли,

    но долу няма да ме видиш

    заради твоите лъжи.

 

     Върви с нея и не се обръщай.

     За мен забрави.

     Скоро ще съм пак щастлива

     без теб и нашите мечти.

 

     Мечти, които никога не сбъдна,

     а само ме рани.

     Вече няма да съм толкова наивна -

     това го запомни. 

© Мария Ботушанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??