27.09.2019 г., 13:11 ч.

Най-добре 

  Поезия » Източни форми
400 0 1

добро* най-добре
се описва от добро
невиделите

 

...............................................

 

*добро —
респективно — любов,
респективно — обич

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??