13.05.2011 г., 21:14 ч.

Най-добрият 

  Поезия » Друга
1193 0 37

Най-добрият човек, когото познавам,

живее на друга планета,

той работи на смени във Рая

и на Господ рисува небета.

 

Най-красивото в плик ми изпраща

всяка сутрин по слънчева поща

и денят ми изгрява със бащинска

благословия, надежда и прошка.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??