26.03.2007 г., 15:20 ч.

НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО 

  Поезия
615 0 5

Завърнах се, Приятели! За малко

И пак ще ви оставя... Колко жалко!

Но тайно пак ще ви наблюдавам

И от далеч ще ви се възхищавам.

 

Със удоволствие и радост ви чета -

Усмихвам се или проронвам някоя сълза.

Макар и анонимно, все съм сред вас,

Ако успея да изляза и за половин час.

 

Така се чувствам удовлетворена -

Лежа в леглото кротка и смирена.

Понасям стоически консулти безчет

И манипулацииите – всички по ред.

 

А сутринта съм  забравила  за кризите

На санитарките и сестрите за капризите.

Към клуба бързам по пижама да се понеса

И в сайта с откровенията ви  да се потопя.

 

Когато съм за малко в моят дом сега

Спокойно, без да бързам мога да  чета.

Поезията, Приятели, е толкова красива!

Чета ли ви, то значи, че съм жива!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??