4.08.2019 г., 22:54 ч.

Най-хубаво е 

  Поезия » Любовна, Друга
576 0 1

Най- хубаво е в средата на нощта.

Когато страхът гол лежи до мен.

Забит в оголения ми нерв.

И се потя.

Жегата е само елемент от битието. 

Не си тук.

Къде си ?

Някой ми шепти.

Там съм .

И тук съм.

Твоя съм.

Най- хубаво е в средата на нощта.

Когато страхът гол лежи до мене.

Най- хубаво е в средата на нощта.

 Когато пораствам...

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Странничко и хубаво.
    Само липсва червената точка - и защо ли наричаш тоя до теб "гол страх"? Аз ли ровя, ти ли задълба...
    Общо взето - хареса ми стихотворението.
Предложения
: ??:??