15.04.2012 г., 11:52 ч.

Най-хубавото чувство 

  Поезия » Любовна
993 0 4

Най-хубавото чувство

 

 

Познах те. Ти си тук. Не питай как, не зная.

Блестят очите радостно, сълзи горят страните.

Сърцето ми заби – камбанен звън насред безкрая.

Гальовен бриз докосна ме и слях се със звездите.

 

И ето ме  свободна как се рея във небето.

Не чувствам страх, ни болка. Щастлива съм сега.

Сега съм земна майка, имам нещото, което

обрече ме на толкова тъга и празнота...

 

Обичам те. Щастлива съм. До мене тихо дишаш

и даже сънен още галиш моята ръка.

От любовта за миг дори не спрях да се усмихвам

и моля се дано безкрайно дълго е така...

 

 

 

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ...Да облечеш кошмара на безсънието
    в ефирната ливрея на надеждата,
    че корабът не може да потъне
    щом капитанът кротко спи до теб...

    Честит празник и от мен!
  • Весел Великден и от мен, Елена! Благодаря, че се спряхте при мен
  • Честито Възкресение, Яна!
  • Христос Воскресе!!! И благодаря
Предложения
: ??:??