10.05.2011 г., 21:45 ч.

Най-красивата мечта 

  Поезия » Любовна
792 0 1

Мисля... 

Не виждам други,

не ям,

не спя...

Мечтая само за мига,

в който до теб ще се спра,

а ти ще ме погледнеш с онзи твой единствен поглед,

ще се усмихнеш, после ще хванеш ръката ми и ще кажеш:

 – Да, ти си... Аз искам да си само моя!

А аз от радост няма да повярвам на това... Как...

Как се сбъдва най-красивата мечта!!!

© Кристина Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??