25.06.2007 г., 2:40 ч.

най накрая 

  Поезия
629 0 5
желая ли
единствено това
желая ли
безмерни сенки
в живот
от силуети
триж опротивял
безмълвни
силни
неизчезващи
до болка веч познати
призрачни субекти
в градежа мозъчен
градина забелязвам
и чужда мисъл
хваля и мечтая
защото честен съм
и искам
да се порадвам
на прочетено
и преживяно
най накрая

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??