15.05.2015 г., 20:35 ч.

Най-нежната стрела 

  Поезия » Любовна
426 0 1



НАЙ-НЕЖНАТА СТРЕЛА

Червена и красива роза 
прониза моята душа.
И в нея вля голяма доза
любов и нежност, и тъга.


Че тя е като кръв червена – 

кръвта на моето сърце
във вените ми – устремена
към бъдещето да се понесе.


Не плашат ме бодлите вече, 
от тях научих да се пазя.
Упойващият аромат е вечен – 
затуй не мога да я мразя.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??