18.09.2021 г., 16:13 ч.

Най-сухият човек 

  Поезия
221 1 0

Шамар удари на дъжда.
Разбута със смеха си облаците черни.
Не виждаше във своята борба
той нищо странно и нередно.
Премина край смълчаната тълпа,
с очи от слънце заслепени.
Най-сухият, макар и вир вода,
човек в това дъждовно време.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??