1.09.2010 г., 23:53 ч.

Най-трудно 

  Поезия » Друга
695 0 4

Най-трудно е да кажеш „Съжалявам”,
когато вината  във очите ти блести.
Твоята подлост да изкупиш,
вплети думите си със дела…

Най-трудно е да кажеш „Обичам те”,
когато някой ти си наранил.
Казани истински и от сърце,
правят живота ти мил…

Най-трудно е да подкрепиш
твоето слово със деяние.
Ако не можеш, просто замълчи
и остани със своето желание…

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??