8.10.2012 г., 10:17 ч.

Най-върховен израз на любовта 

  Поезия » Еротична
1012 1 0

Гледаме се, без да си говорим,
знаем как ще продължим.
После в миг, без дори да спорим,
с целувки решаваме да се изпепелим.
Затварям очи и сякаш

съм на друго място.
Там най-накрая двама сме,
защото да те няма е ужасно.
Прокарвам длан
по горещото ти тяло.
Искам теб, смеха, сълзите ти,
всичко в теб изцяло.
Опитвам твоите устни
и бавно вдишвам твоя аромат.
Тялото ти, от шоколад по-вкусно,
готово е да задоволи моя глад.
Чувам как крещиш,
че само мене искаш.
Нокти в мен забиваш
и към теб по-силно ме притискаш.
Последен вик,
понасям се, летя.
Последен миг,
най-върховен израз на любовта.

© Любослав Цветанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??