21.06.2009 г., 20:47 ч.

Накарах те... 

  Поезия » Любовна
881 0 29

Накарах те да ме сънуваш,
на розов облак да летиш,
във рими да ме нацелуваш
и недолюбен да заспиш.

Разпръснах огнени искрици -
танцуващи светулки покрай теб,
запалих уморените зеници -
пожар бушуващ в суха степ.

Накарах те да помечтаеш
за теменуги дъхави, насън
с уханието им да ме омаеш -
до теб съм, тук, а не навън!

 


музика

 

 

 

 

 

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??