Jun 21, 2009, 8:47 PM

Накарах те... 

  Poetry » Love
883 0 29

Накарах те да ме сънуваш,
на розов облак да летиш,
във рими да ме нацелуваш
и недолюбен да заспиш.

Разпръснах огнени искрици -
танцуващи светулки покрай теб,
запалих уморените зеници -
пожар бушуващ в суха степ.

Накарах те да помечтаеш
за теменуги дъхави, насън
с уханието им да ме омаеш -
до теб съм, тук, а не навън!

 


музика

 

 

 

 

 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??