10.11.2019 г., 11:28 ч.

Накратко 

  Поезия » Любовна
344 0 1

Далечно е помежду теб и мен

и близко - колкото  надежда.

Преминала през всеки тъмен ден, 

сега отново ще проглеждам.

В ръцете си съм скрила отпреди, 

когато даже себе си отричах, 

едни покълнали звезди-

да помня колко те обичах! 

Те безпощадно ще ни осветят, 

ще се разсъмне всяка тайна тъмна... 

И ласките, които ни болят, 

отново бъдещето ни ще върнат! 

 

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??