1.12.2014 г., 15:41 ч.

Накратко за декември 

  Поезия
847 0 10

На врабците

им дожаля за дървото -

преструват се

на листенца.

......

Слънцето не иска

да си ляга -

черпи хоризонта

с петмез.

.......

На вятъра

му е студено.

Опитва се

да ме прегърне.

.......

Небето нощем -

бижутерска витрина,

от черно кадифе.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??