25.11.2016 г., 7:49 ч.

Ноктюрно 

  Поезия
1316 1 5

В тревата възкръсва

          животът:

боговете – щурци

          прехласнати свирят

малка нощна музика.

© Георги Карадобрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??