Nov 25, 2016, 7:49 AM

Ноктюрно 

  Poetry
1320 1 5

В тревата възкръсва

          животът:

боговете – щурци

          прехласнати свирят

малка нощна музика.

© Георги Карадобрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??