27.03.2009 г., 23:09 ч.

Накъде вървим? 

  Поезия » Друга
560 0 2

 

                                             Любов ли бе -

                                           земя или небе?

                          Обичат ли ме? Обичам ли?

                           Или май харесвам повече

                                            да ме боли?

                            Писна ми от слънчеви дни!

                                     Виж - навън вали!

                      И грозната си усмивка не трябва

                                           да слагам.

                       И не е нужно "чест" на слънцето

                                         да отдавам.

                         И няма да слушам празни речи

                                                дори.

                             Писна ми от слънчеви дни!

                                   Пясък почна да вали!

                               На кого принадлежим?

                           Да, животът ни подмина

                           и няма как да си го върнем.

                        Не търгувам със душата си -

                               залагам на любовта!

                       ... Накрая само прах остана

                                 от безсилните ни,

                                  издъхващи тела.

 

© Оля Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??