6.04.2008 г., 21:57 ч.

Нали още аз те обичам! 

  Поезия » Любовна
1047 0 5
Ти казваш, че не ме обичаш!
Какво да правя?
Да чакам или да отричам...
Да си намеря любовта и да забравя всичко!
А може да живея в самота.
Не знам. Аз бясно тичам!
Аз бягам от тъга...
Нали още аз те обичам!

06.04.2008.

© Галена Луговская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??