Apr 6, 2008, 9:57 PM

Нали още аз те обичам! 

  Poetry » Love
1045 0 5
Ти казваш, че не ме обичаш!
Какво да правя?
Да чакам или да отричам...
Да си намеря любовта и да забравя всичко!
А може да живея в самота.
Не знам. Аз бясно тичам!
Аз бягам от тъга...
Нали още аз те обичам!

06.04.2008.

© Галена Луговская All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??