12.08.2013 г., 18:04 ч.

Нали съм по душа поет 

  Поезия » Хумористична
635 0 10

Нали съм по душа поет

Нали съм по душа поет
и в детски приказки не вярвам,
с жената бях с такъв късмет,
че просто не е за разказване!

Принцеса, бал, а във зори
завършек в стих ми се получи:
жена „без маска и без грим-
озъбено, свирепо куче“.

© Петя Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??