Aug 12, 2013, 6:04 PM

Нали съм по душа поет 

  Poetry » Humour
634 0 10

Нали съм по душа поет

Нали съм по душа поет
и в детски приказки не вярвам,
с жената бях с такъв късмет,
че просто не е за разказване!

Принцеса, бал, а във зори
завършек в стих ми се получи:
жена „без маска и без грим-
озъбено, свирепо куче“.

© Петя Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??