29.04.2008 г., 21:21 ч.

Нали умрях преди в душата ти... 

  Поезия » Любовна
580 0 4

По действителен случай с моя приятелка... посвещавам на нея...


 

Исках да те имам за мен,

молих те, но ти си тръгна...

Исках да си слънце в моя ден,

но ти се изсмя и се обърна...

Исках да бъда най-добрата,

за да можеш да ме оцениш.

Исках да се съживя отново

и чаках ти да ме спасиш...

Но ти отиде си и всичко взе -

радост, смях и мечти...

Не съм била идеалното момиче,

 каза ми тихичко и продължи...

Без теб не можех да живея

и учих се да бъда силна занапред,

ала всеки път ме спъваха спомени,

които връщаха ме пак към теб...

Очите ми са празни вече,

не останаха в тях сълзи

и май научих се да бъда силна,

а ти сега се появи...

Защо ме търсиш? Аз без тебе

живота си наново изградих...

Нали умрях преди в душата ти,

сега наново ли се преродих?

Откъснато кокиче, казват,

наново няма да се прероди...

Съжалявам, но я няма вече,

онази наивница, която ти уби...

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??