По действителен случай с моя приятелка... посвещавам на нея...
Исках да те имам за мен,
молих те, но ти си тръгна...
Исках да си слънце в моя ден,
но ти се изсмя и се обърна...
Исках да бъда най-добрата,
за да можеш да ме оцениш.
Исках да се съживя отново
и чаках ти да ме спасиш...
Но ти отиде си и всичко взе -
радост, смях и мечти...
Не съм била идеалното момиче,
каза ми тихичко и продължи...
Без теб не можех да живея
и учих се да бъда силна занапред,
ала всеки път ме спъваха спомени,
които връщаха ме пак към теб...
Очите ми са празни вече,
не останаха в тях сълзи
и май научих се да бъда силна,
а ти сега се появи...
Защо ме търсиш? Аз без тебе
живота си наново изградих...
Нали умрях преди в душата ти,
сега наново ли се преродих?
Откъснато кокиче, казват,
наново няма да се прероди...
Съжалявам, но я няма вече,
онази наивница, която ти уби...
© something else All rights reserved.