6.05.2021 г., 19:46 ч.  

Наливаш в празната ми чаша 

  Поезия
560 5 15
Наливаш в празната ми чаша
от чувствата си, но и много мисли...
Забравил ли си, че ми я поднасяш
и тази чаша всъщност ти си.
Ще пия бавно малки глътки,
разливайки те в мен широко
и тайните ти ще са плитки,
дори онези -  надълбоко.
Ще си повърхност, толкова прозрачна,
че дъното ти ще изпия.
Затуй внимавай с тази чаша.
Накрая, да не я разбия?

 

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??