2.01.2017 г., 2:23 ч.

Намерена 

  Поезия » Любовна
671 0 4

 

 

...която пише е писалката,

която диктува е душата,

тази която те мечтае и те

обича, знаеш как се казва...

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??