Jan 2, 2017, 2:23 AM

Намерена 

  Poetry » Love
685 0 4

 

 

...която пише е писалката,

която диктува е душата,

тази която те мечтае и те

обича, знаеш как се казва...

© Тита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??