2.05.2016 г., 22:22 ч.

Намери ме... 

  Поезия » Любовна
522 0 4

Намери ме... когато бях примряла, 
намери ме... с разкъсано сърце... 
Намери ме, когато в самота се давех, 
намери ме... и тук до мен дойде... 

 

Събуди ме... когато бях заспала, 
събуди ме от дългия ми плен. 
Събуди в мен сетивата ми изцяло,  
събуди и  душата ми, обвита в лед... 

 

Прегърна ме и ето че отново станах цяла. 
Прегърна ме... и слънцето засвети в мен. 
Прегърна ме... и като пролет бяла
разцъфнах и повярвах в теб...

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??