May 2, 2016, 10:22 PM

Намери ме... 

  Poetry » Love
557 0 4

Намери ме... когато бях примряла, 
намери ме... с разкъсано сърце... 
Намери ме, когато в самота се давех, 
намери ме... и тук до мен дойде... 

 

Събуди ме... когато бях заспала, 
събуди ме от дългия ми плен. 
Събуди в мен сетивата ми изцяло,  
събуди и  душата ми, обвита в лед... 

 

Прегърна ме и ето че отново станах цяла. 
Прегърна ме... и слънцето засвети в мен. 
Прегърна ме... и като пролет бяла
разцъфнах и повярвах в теб...

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??