9.05.2007 г., 16:08 ч.

Намери ме 

  Поезия
1542 2 18
                                                 Тази вечер е толкова хубава,
                                                 на небето се смеят звезди,
                                                 нежен вятър нашепва ми влюбено,
                                                 че ти липсвам и търсиш ме ти.


                                                 Аз съм тук, аз отдавна те чакам,
                                                 ще намериш ли пътя към мен?
                                                 Ще ти пратя светулки във мрака,
                                                 да ти светят и водят напред.


                                                 И тревите дори ще разтворя -
                                                 по пътеката ти поеми,
                                                 аромат на цветя щом усетиш,
                                                 знай, че близо до мене си ти.


                                                 И ще стигнеш така до реката,
                                                 дето тихо и нежно шуми,
                                                 ще ме видиш, ела, приближи се,
                                                 в свойте топли ръце  ме вземи.
                                                                                                

                                                 И ще стане по-светла и хубава,
                                                 тази вечер със тези звезди...
                                                Чувам вятъра - шепне ми влюбено,
                                                 че към мене задаваш се ти.
                                                  
                                                

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??