29.09.2006 г., 9:13 ч.

Намери ме и пресътвори 

  Поезия
869 0 20

В синята лагуна на зората,

на птиците във скритите сълзи,

в пристъпите вечни на вълната...

ти бил ли си, или не си?

 

В скалпела на бясната светкавица,

в зениците на трепкащи звезди

и в чашата на тихата надравица -

кажи ми някога дали си бил!

 

Ако не си, ела и потърси ме!

Намери ме и пресътвори,

Защото съм се разпиляла на частици

В търсене на твоите очи!

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??