2.08.2007 г., 15:17 ч.

Намерих те 

  Поезия
834 0 9
Намерила те бях...
Усетих те до себе си
като копнеж и силна длан,
като мечта и нежен дъх.
Като очи, пробудени за свян,
като тъга по спомен разпилян.
Като прегръдка в зимен ден,
като сълза във огледало.
Ела, вземи ме.
Аз цяла твоя съм...
Не само спомен разпилян,
не само леден поглед в огледало,
не само зимен скреж,
не само болка и копнеж.
Намери ме,
аз твоя съм сега.
От миналото, та до края.

© Ангелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??